Certificeringen

Kwaliteit staat op één

KSS & Noord bestaat al ruim 30 jaar en dat betekent jarenlange kennis en ervaring en een vaste trouwe klantenkring. Veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel, daarom voldoen wij ook aan alle belangrijke certificeringen, zoals ISO 9001, VCA en het SIEV Keurmerk.

Het ISO 9001 Certificaat is een internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteem dat de normen en eisen vastlegt waaraan een organisatie moet voldoen om producten en diensten van consistente en hoge kwaliteit te leveren.

Bekijk ISO 9001 Certificaat

Het ISO 14001 Certificaat is een internationaal erkende norm die de eisen en richtlijnen vastlegt voor een effectief milieumanagementsysteem binnen een organisatie. Hiermee tonen we aan dat we ons inzetten voor milieubescherming en duurzaamheid.

Bekijk ISO 14001 Certificaat

Het SIEV Keurmerk is een keurmerk voor schoonmaakbedrijven in Nederland, dat staat voor Samenwerkende Intermediairs en Eigen Veiligheid. Het keurmerk toont aan dat we voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen, en dat we zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en eerlijke beloning van het personeel.

Bekijk SIEV keurmerk

Het MVO Keurmerk staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Keurmerk. Het laat zien dat we rekening houden met de impact van onze activiteiten op het milieu, sociale aspecten en ethische kwesties.

Bekijk MVO Keurmerk

Het VCA Certificaat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met de certificering tonen we aan dat we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, en dat we adequaat omgaan met risicobeheersing tijdens uitvoerende werkzaamheden.

Bekijk VCA Certificaat

WKA-gegevens staat voor Wet Ketenaansprakelijkheid-gegevens. Het zijn gegevens die betrekking hebben op de aansprakelijkheid voor loonheffingen en omzetbelasting in de keten van opdrachtgevers en opdrachtnemers bij de uitvoering van werkzaamheden, vaak bij inhuur van personeel of bij uitbesteding van werk.

Bekijk WKA-gegevens

Onze diensten

Ontwikkelen en bouwen met oog voor de toekomst Ruimte maken…
KSS & Noord Schilderwerken komt steeds beter uit de verf.…
Schoonmaken met oog voor de toekomst KSS&NOORD houdt van een…
KSS & NOORD is gespecialiseerd in het aanbieden van een…